Products Service & Maintenance Refit 
Products Process News References Downloads About us Products Service & Maintenance Refit Contact Job offers
EN   NL

Only available in Dutch

Vacature Technisch Commercieel Projectleider

Wereldmarktleider worden van turn-key projecten in het absolute topsegment van de luxe jachtbouwindustrie. Dát is het streven van FlowGrill. Met een team van vakspecialisten concentreren wij ons volledig op de ambitieuze wensen van onze klanten. En in dat team is plek voor jou.

WEGENS UITBREIDING ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN TECHNISCH COMMERCIEEL PROJECTLEIDER.

Jij bent iemand die denkt in kansen en mogelijkheden. Je bent proactief, toont initiatief en weet van aanpakken. Je bent een uitstekende regelaar met gevoel voor accuratesse en kwaliteit en je houdt ervan om jezelf én de organisatie verder te ontwikkelen. Gaat dit over jou? Lees dan snel verder.

JOUW DAG BEGINT GOED…

… als je met een lach het kantoor in Zevenaar binnenstapt. Samen met jouw collega’s ga je er vol tegenaan. Nadat je jezelf een kop koffie hebt ingeschonken kan jouw dag beginnen. En die brandstof heb je wel nodig, want jouw dagen zijn namelijk heel erg dynamisch. Hoe dat zit? Je bereid project aanvragen voor door middel van kostprijsberekeningen. Je onderhoudt daarbij contact met opdrachtgevers waaronder engineers over productontwerp, technische en fabricage mogelijkheden. Gedurende het project is het belangrijk om met de klant samen tot een jachtbouwwaardig product te komen betreffende ventilatie roosters en aanverwante producten. Maar dat is geen punt, want jij vindt het leuk en uitdagend om als projectleider te fungeren van het aan jouw toevertrouwde project.

MAAR DAT NIET ALLEEN…Zodra het project order is geworden zorg jij voor het tijdig en juist uitvoeren van het project. Jij werkt daarbij samen met de afdeling engineering, werkvoorbereiding/inkoop, toeleveranciers en montage team.  

EN ER IS NOG MEER…Je werkt aan gevarieerde en uitdagende projecten en ondersteunt de verkoopafdeling met jouw advies voor het aanbieden van technische oplossingen voor klantvragen met daarbij eventueel met een bezoek aan de werf indien nodig. Hierbij gaat het om bouwers van superjachten tot 200 meter in binnen- en soms buitenland.  

KORT SAMENGEVAT ZOEKEN WIJ IEMAND DIE:

EN DAAR STAAT NATUURLIJK IETS TEGENOVER:

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE UITDAGING?
Mooi! Want wij zijn klaar voor jou. Ook junior technische projectleiders zijn welkom om te reageren.
Jouw sollicitatiebrief en cv mag je sturen naar j-vanheuveln@flowgrill.com.

Zien we je snel?

Do you want to work at flowgrill? See our job offers Job offers