Products Service & Maintenance Refit 
Products Process News References Downloads About us Products Service & Maintenance Refit Contact Job offers
EN   NL

Only available in Dutch. 

Vacature Technisch Commercieel Projectleider (Junior)

Ben jij net afgestudeerd van een technische of bedrijfskundige opleiding? En op zoek naar een startersfunctie met volop ontwikkelmogelijkheden. Of toe aan de volgende stap in jouw loopbaan binnen een bedrijf met grote ambities? Dan is de vacature van (junior) technisch commercieel projectleider bij FlowGrill écht iets voor jou. Bij ons werk je mee aan de ontwikkeling van hoogwaardige ventilatieroosters voor de meest luxe jachten. Lees snel verder!

In het kort

Onze organisatie

Wij zijn een bedrijf met ambitie. Ons doel? Wereldwijd de nummer één specialist worden op het gebied van totaalprojecten voor de jachtbouwindustrie. FlowGrill heeft namelijk een uniek product: hoogwaardige design ventilatieroosters voor luxe jachten. Wij doen alles in house: van het ontwerp tot de ontwikkeling en de installatie op locatie. Onze klanten bevinden zich over de hele wereld en zijn, net als wij, ambitieus. Dit zijn namelijk bouwers van luxe superjachten – tot 200 meter – en hun opdrachtgevers. De top van de top, zeg maar.

We werken wereldwijd, maar ons kantoor zit ‘gewoon’ in Zevenaar. We zijn goed bereikbaar, met de auto, de fiets én de trein. Station Zevenaar ligt letterlijk op een steenworp afstand.

Ons team

Ons team bestaat uit échte specialisten die uitblinken in hun werk. En dat is nodig om te voldoen aan de hoogste eisen die worden gesteld aan onze ventilatieroosters, bijvoorbeeld op het gebied van design en functionaliteit. Je komt te werken in een team van 10 personen waarin veel kennis, ervaring en expertise te vinden is. We zijn een collegiale en hechte club, met een focus op groei. Stel dus vooral heel veel vragen, want jouw collega’s helpen je graag verder! Door onze brede kennis van de technische mogelijkheden voor luxe jachten weten veel klanten uit binnen- en buitenland ons al jarenlang te vinden. We hebben het dus lekker druk.

Wat ga je doen?

Als junior technisch commercieel projectleider heb jij je eerste meters al gemaakt als calculator of projectleider, maar je wil je talenten graag verder ontwikkelen in een uitdagende, ambitieuze  organisatie. En als starter leer jij het vak van de beste, maar heb je ook ruimte voor eigen initiatief. Wij zijn ervan overtuigd dat wij óók weer van jou leren.

Je houdt ervan om dingen te regelen en het geeft je een boost wanneer een project van A tot Z lekker loopt. Je weet van aanpakken, neemt graag initiatief en bent een echte regelaar. Kwaliteiten die uitstekend van pas komen als je bij ons aan de slag gaat met het volgende:

Natuurlijk hoef je niet alles in één keer te kunnen. Onze collega’s leren je graag de (technische) kneepjes van het vak. We nemen je bij de hand waar nodig, maar laten je ook los om je functie zelf te ontdekken.

Zo ziet jouw werkdag eruit

08.00 uur: Koffie!

Je start de dag met een kop koffie en bekijkt ondertussen je mailbox. Je zit middenin een groot project voor een buitenlandse opdrachtgever en checkt of er nog vragen zijn binnengekomen. Vervolgens maak je je klaar voor een meeting met jouw leidinggevende, onze senior projectleider. Er zijn wat uitdagingen in een project die je graag even met hem bespreekt. Met de input van je collega weet je de klant van een juiste terugkoppeling te voorzien.

10.00 uur: Start van een nieuw project

Yes! Je hebt vorige week een voorstel gedaan aan een klant en deze is goedgekeurd. Dat betekent dat het project gaat starten. Je maakt een order aan in ons ERP-systeem en gaat direct aan de slag met de planning voor de komende periode. Hierbij prik je gelijk een datum voor een tripje naar de werf waar het jacht gebouwd wordt, zodat je het project ook ter plaatse kunt begeleiden.

12.00 uur: Pauze

Hoe je de pauze invult is aan jou. Sommige collega’s gaan een stukje wandelen, anderen eten hun lunch in onze gezellige kantine. Tijdens deze momenten leer je je collega’s nog beter kennen, vooral als het níet de hele tijd over het werk gaat ;)

16.00 uur: De tijd vliegt

Doordat je tegelijkertijd aan meerdere uitdagende projecten werkt vliegen jouw werkdagen voorbij. In de middag geef je technisch advies aan de verkoopafdeling, heb je een Teams-afspraak met een opdrachtgever en heb je nog een kort overleg met jouw senior-collega. Vóór je je PC afsluit maak je een planning voor morgen, zodat je precies weet waar je prioriteiten liggen. Je kijkt weer terug op een goede werkdag, op naar morgen! 

Benieuwd hoe het écht is om te werken bij FlowGrill? Lees hier het verhaal van Patrick Mannaart, onze accountmanager https://www.flowgrill.com/nieuws.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die proactief is en initiatief neemt. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar we vangen je óók op indien nodig. Pak gerust de tijd en de ruimte die je nodig hebt om de functie eigen te maken. 

Verder is het prettig dat je het volgende meeneemt:

Zo kun je doorgroeien

Door initiatief te tonen kun je echt doorgroeien binnen onze organisatie. Zo zijn er al meerdere collega’s als junior gestart en doorgegroeid naar een seniorfunctie. Wij bieden je de ruimte om je eigen talenten te ontdekken en helpen je je expertise te vinden binnen ons bedrijf.

Dit bieden we jou

Klaar voor deze uitdaging?

Mooi! Want wij zijn klaar voor jou. Stuur jouw sollicitatiebrief en CV naar Jan van Heuveln: j-vanheuveln@flowgrill.com. Heb je nog vragen over deze functie of wil je meer weten over ons bedrijf? Dan kun je Jan bellen op +31 6 52 07 39 84. Zien we je snel?

Do you want to work at flowgrill? See our job offers Job offers